Garanti

Norsk Antirustforening tilbyr inntil 15 års garanti til de bilene som følger vårt behandlingsprogram.


Garantibevisdelgaranti bevis

Alle biler kommer med en fabrikkgaranti mot rust. Denne garantien dekker derimot sjeldent de skadene vi ser, og de som skyldes påkjenninger og skader utenfra. Av den grunn har Norsk Antirustforening en egen garantiordning, der biler som behandles etter våre retningslinjer vil kunne motta en garanti som varer i inntil 15 år. Her garanterer vi enkelt og greit at din bil ikke vil ruste de neste 3 årene, og garantien kan fornyes ved å gi bilen en ny vedlikeholdende behandling før den utløper.

På bestilling fra bilimportør eller bilforhandler mottar omtrent en tredel av norske nybiler en behandling fra oss. Enkelte bilimportører velger å kjøpe med en garanti eller delgaranti. Andre modeller og merker mottar en behandling, men velger å ikke kjøpe en garanti. I disse tilfellene kan bileier kjøpe en garanti dersom de følger vårt behandlingsprogram.

Vi tilbyr to garantityper:

GARANTI

  • Bilen har mottat en komplett behandling, med demontering av alle skjermer og deksler før sprøyting. Gis ved fullført komplett behandling innen 2 år fra første registreringsdato.
  • Varer i 3 år av gangen
  • Totalt inntil 15 års garanti for biler med totalvekt under 3500 kg, og 10 år for større kjøretøy
  • Fornyes innen 3 år eller før kjørte 150.000km ved å få utført en kontroll og etterbehandling hos et av våre verksteder. Gjentas hvert 3. år, før gjeldende garanti utløper
 

DELGARANTI

  • Bilen har mottat en delbehandling, uten demontering av alle skjermer og deksler før sprøyting. Gis som oftest som en importbehandling, bestilt av bilimportøren.
  • Varer i 2 år fra bilens første registreringsdato.
  • Fornyes ikke, men kan oppgraderes til en garanti ved å levere bilen inn til en rebehandling før delgarantien utløper. Her demonteres alle skjermer og deksler før sprøyting.